Pelspleje

e834b6072bf2043ecd0b470de7444e90fe76e6d218b2144795f2c3_640_dog-bath

Pelsen skal også plejes

Når man anskaffer sig en hund, skal man huske at der er nogle hunderacer der kræver mere pelspleje end andre. Uanset om din hund er kort- eller langpelset, så kræver den regelmæssig pleje.

Også enkelte katteracer, kræver pelspleje. Det er defor rigtig vigtigt, at inden man anskaffer sig en bestemt hunde- eller katterace, tjekker op på hvad den kræver af pelspleje, for den kan være en krævende opgave, som tager tid og tålmodighed.

Spørg til råds

Pelspleje er vigtigt, og det er bedst man bruger de egnet redskaber og produkter. Skal hunden bades, duer det ikke bare at bruge en helt alm. shampoo. Det er yderst vigtigt, at man bruger hundeshampoo, da disse produkter er specielt udviklet til hundes pels og hud.

Udover hundeshampoo og balsam, er der også børster og kamme man skal investere i. Der er rigtig meget på markedet af alle disse produkter, og det kan være en svært at finde ud af hvad man skal købe. Spørg derfor til råds, eller undersøg på nettet hvad der passer til den race du har.

Her på siden har vi samlet en masse gode råd til pelspleje og udstyr til både hunde og katte.

En sund hund, er en velplejet hund

En sund hund, er en velplejet hund

  Flot og sund pels til din hund Det kan være lidt af en kunst at bevare din hunds flotte og sunde pels. Om du vælger at pleje pelsen selv, eller om...
Vask og klipning af kæledyr

Vask og klipning af kæledyr

Både hunde, katte og andre kæledyr med pels har behov for en omhyggelig pelspleje, således dyrene trives og altid er i godt humør. Hamstere og kat...