Find det bedste kaninbur udendørs

shutterstock_536873845

Kaniner er herlige kæledyr, som især børn kan bruge mange timer på at observere, pleje og lege med hver eneste dag. Det er relativt nemt og billigt at anskaffe sig kaniner, idet de jo blot skal have mad og frisk vand hver dag samt lidt rengøring, hvilket jo netop kan være en del af børnenes opgaver, så de på den måde lærer noget om ansvarsfølelse, hygiejne og pleje af dyr. Den eneste store udgift i forbindelse med kaniner er et kaninbur udendørs brug, som ofte består af en kombination af et bur med en løbegård. Her kommer der nyttige informationer om at finde det mest passende kaninbur til udendørs brug.

Krav til dit kaninbur

Hvis man har en gnaver som kæledyr, så skal man have en form for bur, der skal placeres enten indendørs eller udendørs. De mest udbredte gnavere i Danmark er disse typer:

  • Mus.
  • Rotter.
  • Marsvin.
  • Hamstre.
  • Kaniner.
  • Harer.
  • Egern.
  • Pindsvin.
  • Chinchillaer.

Gnavere elsker som regel at få frisk luft hver eneste dag året rundt, så derfor er det ofte den bedste løsning med et udendørs bur, der så kan tilbygges med en løbegård af passende størrelse afhængigt af den aktuelle gnaver. Kaniner er ingen undtagelse, idet de elsker at lege på det friske græs, og man bør især placere buret på et skyggefuldt sted, hvor der altid er adgang til frisk vand og eventuelt græs og ukrudt. Man kan placere flere gnavere i samme bur, såfremt man er klar over, om de kan holde hinandens selskab ud i længden, idet der ellers bliver behov for flere bure eventuelt placeret i samme løbegård.

Sådan findes et passende kaninbur

Hvis man er praktisk anlagt og ikke har noget imod ufordringer, så bør man købe materialerne selv og konstruere et kaninbur udendørs brug af træ, således man får den korrekte størrelse og indretning til at opfylde formålet i jeres tilfælde, men mange vil sikkert tage den nemme løsning og købe et færdigt kaninbur, da disse kan anskaffes for langt under 1.000 kr. Man finder som regel det bredeste udvalg med forskellige størrelser og modeller på nettet i en webshop, og for eksempel finder man mange slags kaninbur udendørs hos Lavprisdyrehandel.dk til konkurrencedygtige priser. En webshop består oftest af et centralt lager, hvor man ikke har jo ikke samme høje udgiftsniveau til husleje og ekspedienter som fysiske butikker har, så derfor er priser og udvalg ofte bedre på nettet, og man får jo oveni handlen 14 dages fuld fortrydelsesfrist i henhold til købeloven, så det er dermed risikofrit at handle i en anerkendt webshop.