Giv din kat den rigtige kattemad

3229884793_41dc6a71d4_b_cat-food

Hvis din kat skal fungere optimalt og leve et langt og godt liv, er det vigtigt at give den det rette kattemad. Få her alt den viden om katten og dens optagelse af næringsstoffer.

Ligesom hos mennesket, er det proteinet, der er kattens krops byggesten. Protein får katten fra vegetabilske og animalske kilder. Den animalske protein er den vigtigste for din kat, men du skal være opmærksom på, at kvaliteten kan svinge.

Hos OLIVERS har de kattemad, der med garanti lever op til kvalitetsbestemmelserne for din kats mad. Webshoppen forhandler nøje udvalgt kød, der stammer fra kylling og fisk, og kvaliteten er så høj, at du som katteejer også selv ville kunne sætte tænderne i det.

 

Det skal du være opmærksom på

Får din kat den rigtige mængde proteiner, vil du tydeligt kunne se ændringen på din kat efter blot få uger.

Vær opmærksom på, at du skal dosere mindre portioner af OLIVERS kattemad, hvis du er skiftet fra kattemad af lavere kvalitet. Det skal du, fordi ingredienserne i OLIVERS kattemad er af høj kvalitet, som optages langt bedre.

Endelig, skal du altid sørge for, at det kattemad du vælger, holder kattens mave i orden. Gode ingredienser i katemaden opretholder god tarmfunktion.

Billede: reconstructionist