Fordele ved kornfrit hundefoder

ea30b10f21f61c3e81584d04ee44408be273e5d41ab4174391f8_640_dog-food

De fleste dyrlæger anbefaler i dag , at kulhydrater og korn kun udgør en lille del af en hunds kost, således at en hunds kost består af 50% grøntsager, 40% kød/protein og maximalt 10% korn. Men det er selvfølgelig vigtigt at forhøre dig med din dyrlæge, hvis du er i tvivl om hvilken type kost, din hund har behov for. Ikke desto mindre er der mange fordele forbundet med en kornfri hundekost, men man skal selvfølgelig altid tage hundens behov, race og størrelse i betragtning, når man planlægger dens diæt.

 

Hvorfor er kornfri hundefoder godt?

Mange kornfri hundefoder produkter indeholder mere protein og animalsk fedt og færre kulhydrater end de kornbaserede produkter, og er derfor lettere for hunden at fordøje, hvilket selvfølgelig er en klar fordel for hunden. Derudover vil en kost af kornfri hundefoder også holde hunden mæt i længere tid af gangen og giver samtidig hunden mere energi.

Men fordelene ved kornfri hundefoder afhænger også af hunden. Kornfri hundemad giver masser af energi og ernæring til din hund, men hvis du har en en ældre hund, eller en hund med begrænset mobilitet, kan kornfri mad få din hund til at tage på i vægt. Kornfri mad anbefales derfor til aktive hunde, der har brug for at trække på den overskydende energi. Din dyrlæge kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken type hundemad der er ideel til dit kæledyr, men det er absolut værd at se på kornfri hunde mad, hvis du har en velfungerende hund.

En anden grund nogle hunde kan have brug for kornfrie fødevarer er, hvis de lider af korn intolerance. Dette kan ofte resultere i oppustet hed, opkastning og andre former for maveproblemer. Olivers Grain Free hundefoder indeholder ingen korn men til gengæld kød og grøntsager, der er lette at fordøje.

Kornfri hundefoder, der er rig på kødprodukter og protein kan forbedre din hunds hud og pels og samtidig fungere som en velafbalanceret ernæring med vitaminer og mineraler.

Derudover anbefales kornfri hundefoder også ofte til gravide hunde og diegivende hunde for at give den fornødne energi til at producere sunde hvalpe og give dem næringsstoffer nok.

Andre fordele forbundet med valget af kornfri hundefoder kan være:

  • Reducering af fødevareallergi
  • Færre og mindre afføring
  • Skinnende pels
  • Mindre udgydelse
  • Bedre ånde
  • Reduceret flatulens
  • Højere energiniveau

 

Køb kornfri hundefoder

Hvis du mistænker din hund for at have allergi overfor korn eller gluten kan kornfri hundefoder være et godt alternativ, der med sikkerhed vil forbedre din hunds velvære. Det kan også være du er blevet nysgerrig på alle de fordele forbundet med en kornfri hundekost. Uanset årsagen kan du købe kvalitets og kornfri hundefoder hos Olivers, der forhandler hundefoder til både små, mellem og store hunde samt hvalpe. Det er nemt at bestille hundefoderet hjem fra deres hjemmeside for efterfølgende at få det leveret direkte til din adresse. Og med et abonnement får du flere fordele og bedre pris på foderet til din hund, hvorfor det kunne være værd at overveje denne løsning.