Hundefoder og flot pels

ef3cb10a2ef21c3e81584d04ee44408be273e5d41ab4174492f0_640_dog

Som hundeejer er det et stolt øjeblik når andre hundeejere komplimenterer din hunds pels. En hunds pels er som en kvindes hår. Det SKAL komplimenteres! Og for en hund er en flot og skinnende pels et tydeligt bevis på trivsel, og selvom det måske lyder fjollet, så er den slags enhver hundeejers stolthed.

Intet er så vigtigt for en hunds trivsel som hundefoder. Det rette hundefoder giver den flotteste pels. Ja, det er så simpelt. Men hvilket hundefoder?

 

HVORDAN FINDER MAN DET RETTE HUNDEFODER

For mit vedkommende startede det med en søgen på nettet. Der findes rigtig mange hundesider på nettet, så en vis tålmodighed er påkrævet. Efter en tids søgen endte jeg på olivers.dk som tilbyder sund hundefoder lavet på naturens råvarer og helt uden tilsætningsstoffer. For mig var det ekstra vigtigt at de tilbyder kornfrit hundefoder, da “bassemand” har foderallergi.

Så langt så godt, men hjælper det min hunds pels? Jeg læste mig frem til at især hundefoder indeholdende Omega 3, Omega 6 og fedtsyrer var særligt godt for hundens pels.

For dem der går meget op i træning med hunden, og til dem hører jeg, er en god træningssele, som ikke slider på pelsen, og nogle gode sunde træningssnacks et must hvis du vil have en sund og rask hun med glinsende pels.

Jeg har altid været af den mening at en veltrænet hund giver en tilfreds hund og en tilfreds hundeejer. Der er ingen grund til at ordsproget “en sund sjæl i et sundt legeme” ikke også skulle gælde for vores firbenede venner.

 

HUNDEFODERETS VEJ TIL MAVEN

Jeg er generelt ikke særlig stor fan af at skulle handle ind. Jeg synes det er kedeligt, om end nødvendigt, for at få hverdagen til at hænge sammen. Jeg foretrækker derfor som regel at købe stort ind når der skal købes hundefoder, men det kan nu hurtigt gå hen og blive upraktisk at skulle bære det hele hjem igen. Derfor har jeg længe foretrukket at købe mit, eller snarere min hunds, foretrukne hundefoder over nettet. Og heldigvis er der massevis af den slags webshops som sælger, og leverer, hundefoder lige til dørtrinnet.