Din kat vil elske et godt kradsetræ

Overalt i verden holder vi katte som kæledyr, og katten bliver hurtigt en del af familien. Hvis I bare giver katten mad og drikke samt opmærksomhed og lidt underholdning, så har I en ven for livet, og katte er heldigvis ret nemme at passe i hverdagen. Det er bare vigtigt, at din kat har noget godt legetøj, da den jo dagligt har brug for at hvæsse sine kløer, og det skal jo helst ikke gå udover de fine møbler i stuen. Du bør anskaffe et kradsetræ til din kat, så den har noget at lege med og bide i. Katte er jo et rovdyr, så derfor har de konstant et behov for at hvæsse sine skarpe kløer og tænder på et eller andet, og til det formål er et kradsetræ helt perfekt.

Hvordan finder man det perfekte kradsetræ?

Ikke alle materialer er lige anvendelige som kradsetræ, da du helst bør vælge et kradsetræ i noget naturmateriale som sisal eller træ, for kattene klatrer ikke kun på deres kradsetræ, idet de også gnasker på det. Det kan være fornuftigt med et kradsetræ med betræk, som du kan tage af og vaske med jævne mellemrum. Du kan finde mange forskellige typer af kradsetræer, da de jo kan fås med indbyggede rør, huler, fordybninger og liggeflader. Din kat kan anvende sit kradsetræ til mange ting herunder:

  • Hvæsse sine kløer på.
  • Som legeområde.
  • Som soveområde.
  • Som gemmeområde.

Du har sikkert bemærket, at katte ude i naturen tit hvæsser deres kløer på træernes bark, og med et kradsetræ kan de jo efterligne denne naturlige tendens, der jo virker som kattens afstressende adfærd, men også for at afmærke sit territorium og mest af alt for at holde sine kløer i orden.

Dit nye kradsetræ bør have den rigtige højde, så små katte skal ikke have et stort kradsetræ, men hvis du har flere katte af forskellige størrelser, så vil du jo klart have mest glæde af et stort kradsetræ, der kan passe til dem alle.

Legetøj til katte finder du især på nettet

Hvis du ikke har haft kat længe, så finder du sikkert snart ud af, at det koster en del at forsørge en kat, da kattemad mange steder kan være ret dyrt. Du kan heldigvis finde god kattemad i større portioner på en webshop på nettet, hvor de også har masser af kattelegetøj og andet tilbehør til salg.

Der er mange fordele ved at handle online på nettet, da du dels har et stort varesortiment til rådighed, 14 dages fuld returret samt ofte en del lavere priser, da en webshop jo ikke har samme høje driftsudgifter som de fysiske forretninger. Du finder nemt et passende kradsetræ på Tectake.dk, da denne webshop har et virkeligt stort udvalg af kvalitets legetøj til katte til konkurrencedygtige priser.